REKRY- ”multasormi” haluaisitko päästä suunnittelemaan Stadin asukastalojen viljelypalstoja?

Haemme kahta palkkatukeen oikeutettua viheralan työkokemusta omaavaa henkilöä määräaikaiseen tehtävään.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työhön sisältyy kolmen Helsingissä sijaitsevan viljelypalstan viljelysuunnitelmien tekeminen ja toteuttaminen kävijöiden, vapaaehtoisten ja työtiimin kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluvat Asukastalo Hannan ja Oulunkylän seurahuoneen puutarhapihojen hoito sekä pienimuotoinen kunnossapito yhdessä Helsingin kaupungin viherosaston kanssa.

Edellytämme puutarha-alan koulutusta (esimerkiksi puutarhurin perustutkinto) tai työkokemusta alalta. Lisäksi eduksi katsotaan innostusta puutarha-alasta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ on tiimityötä, ohjaaja(t) toimivat tiiminvetäjinä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää valmiuksia erilaisten ihmisten kohtaamiseen sekä ohjaamiseen, itsenäistä ja reipasta asennetta sekä erinomaista asiakaspalvelutaitoa ja suomenkielentaitoa.


Asukastalot ovat kaikille alueella asuville ja asioiville tarkoitettuja ajanviettopaikkoja, ja suuri osa kävijöistä on työelämän ulkopuolella.

Työpisteet:

Stadin asukastalo Hanna, Sturenkatu 12 00510 Helsinki

Stadin asukastalo Oulunkylän Seurahuone, Larin Kyöstin tie 7 00650 Helsinki

Viljelypalstat: Lapinlahti, Pihlajamäki, Oulunkylä.

Työpaikkaa voivat hakea ne, joilla on oikeus palkkatukeen. Ks. https://www.te-palvelut.fi/fi/tyonhakijalle/tukea-tyollistymiseen/tyollisty-palkkatuella/palkkatuki-tarkoitettu

Edellinen artikkeliUutta! Nyt ompelupaja ja verhoilupaja Hannassa.
Seuraava artikkeliLauantaikahvila asukastalo Hannassa..