Hannan Puffetti-kahvila

Arkisin Puffetti-kahvila avoinna klo 9.00-15.30 ja pikkupurtavaa (suolaista sekä makeaa) tarjolla klo 9-15. Hannan lounaat ovat toistaiseksi tauolla keittiöhenkilökunnan puutteen vuoksi.

WANTED!!! Etsimme ahkeraa ja ystävällistä keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen!

Työnkuvaus: Tehtäviisi kuuluvat mm. Yhteisötalon päivittäisistä kahvitarjoiluista huolehtiminen, yhteisölounaan valmistaminen 1–2 kertaa viikossa, kaupassa käynti, keittiön siisteydestä huolehtiminen sekä juhla- ja tapahtumatarjoilujen valmistelu. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat hävikkiruoan kuorman vastaanotto, käsittely ja suunnittelutyö hävikkiruoan hyödyntämiseen yhteisötalotoiminnan tapahtumien yhteyteen sekä hävikkiruokayhteistyön kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Työnkuvaan kuuluvat tarvittaessa myös muut yhteisötalon tehtävät sekä muilla yhteisötaloilla sijaistaminen. Tarjoamme kivan ja kannustavan työyhteisön!

Edellytys: Alan koulutus sekä työkokemus. Arvostamme hakijoissa omatoimisuutta ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää asennetta. Lisäksi hakijoilla tulee olla hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä hygieniapassi. Tehtävän luonteen vuoksi odotamme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Kyseessä on palkkatukityö, joten edellytyksenä on, että olet helsinkiläinen työtön työnhakija ja sinulla on palkkatukioikeus.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen: yhteisotalot.rekry@hel.fi

Edellinen artikkeliHangonkadun korttelin asemakaavan muutos
Seuraava artikkeliAlppila seuran lausunto Hangonkadun korttelin asemakaavamuutoksesta