Digi-Hannan nettipiste ja digineuvonta

Kuva: Dave Hamara 2019

Stadin yhteisötalo Hannassa on talon aukioloaikojen puitteissa tarjolla sekä nettipisteitä että maksutonta digineuvontaa tarvittaessa. Tarvitsetko apua laskujen maksussa tai hakemusten lähetyksessä? Onko kannettava tietokone jumissa tai puhelin toimii hitaasti? Tule Hannaan ja IT-vastaavamme auttaa selvittämään asiasi!

Hannan nettipisteillä puolestaan voi käyttää tietokonetta ja nettiä maksutta. Käytössä on viisi Windows 10 -konetta, joilla voi selailla nettiä, lukea sähköposteja, maksaa laskuja, kirjoittaa tekstiä, tulostaa ja skannata jne. Lisäksi pyydettäessä käytössä on kaksi kannettavaa asiakaskonetta Linuxilla varustettuna. Kävijät voivat myös omilla laitteillaan kytkeytyä ilmaiseksi kaupungin langattomaan verkkoon talossa vieraillessaan!

Kuva: Dave Hamara 2019

Tulostus onnistuu kahdelta merkityltä koneelta, joista toinen on käytävällä ja toinen IT-huoneessa. Skannaus onnistuu IT-huoneessa. Tulostus maksaa 0,20 €/tuloste. Virallisista papereista, kuten hakemuksista tai Kelan liitteistä saa ottaa tulosteita tai kopioita maksutta. Kysy siitä digineuvojalta!

Hannan uutisarkisto

Säätilanne

Helsinki
ajoittaisia pilviä
14.6 ° C
16 °
13.3 °
93 %
6.7kmh
40 %
la
15 °
su
16 °
ma
15 °
ti
16 °
ke
16 °