Tervetuloa Savonkadun kalliolle!

Alppila Seura ry ja Pelastetaan Alppilan kalliot -liike järjestävät Savonkadun kalliopuistoja puolustavan tukitapahtuman la 13.5. klo 13-15.

Merkitsemme ilmapalloilla yleisön nähtäväksi ne puistojen osat, jotka uhkaavat jäädä rakentamisen alle. Tarkoitus on nostaa pallot
niihin korkeuksiin, mihin rakennukset nousisivat. Toivomme yleisöä ja lapsiperheitä kuljettamaan ilmapallot paikoilleen heti tilaisuuden alussa  Pallot ovat kumisia heliumpalloja ja tulevat paikalle valmiiksi puhallettuina, kiinnitysvälineet ovat myös valmiina. Tilaisuuden päätteeksi jaamme pallot lapsille.

Musiikkia voi kuunnella kallioilla istuen ja omia piknik-eväitä syöden. 

Kaikenikäiset voivat ottaa osaa Mykorritsa-taidekollektiivin savityöpajaan ja kätkeä tekemiään puistoihin liittyviä ötököitä kallionkoloihin maatumaan. Taidekollektiivi valmistelee myös tintamareskin, jossa voi kuvauttaa itsensä ja lähettää puhekuplissa terveisiä poliitikoille. Etukäteen valmistelemme Sonja Salosen johdolla puistoaiheiset banderollit, jotka ripustetaan tapahtumapaikalle ja sen lähelle. Musiikin lomassa on mahdollista pitää lyhyitä puheenvuoroja puistoista.

Kutsumme mukaan luonnollisesti myös poliitikot ja mediaa.

Tervetuloa!

Edellinen artikkeliTiivistelmä tapaamisesta Sinnemäen ja arkkitehti Leiwon kanssa 20.4.2023
Seuraava artikkeliKesätalo Hanna kutsuu kaikki kesänviettoon..