Tilavaraukset

Asukkaat ja järjestöt voivat vuokrata asukastalojen tiloja iltaisin ja viikonloppuisin omaan käyttöönsä tietyin reunaehdoin. Toimijoilla on mahdollisuus hakea itselleen maksutonta vakiovuoroa Kumppanuustalo Hannasta, Punavuoren asukastalo Betaniasta, Maunulan asukastalo Saunabaarista, Asukastalo Malmin toimintakeskuksesta, Kontulan lähiöasemalta ja Vuosaaren lähiöasemalta.

Helsingin kaupungin asukastalojen vakiovuoroihin tehdään uudet sopimukset 1.1.2019  alkaen ja vanhat sopimukset raukeavat.

Tiloja annetaan vakiovuorokäyttöön pääsääntöisesti arki-iltoina tai osana illoista, ja viikonloput varataan toimijoiden yksittäistapahtumiin ja yksityishenkilöiden maksullisiin perhejuhliin. (Kumppanuustalo Hannan osalta yksityishenkilöt voivat tiedustella tiloja osoitteesta hanna.kumppanuustalo@hel.fi.)

Tilavuoroja voivat hakea ensisijaisesti sellaiset toimijat, joiden toiminta on kaikille avointa, Sotetoimialan arvojen mukaista ja sen toimintaa tukevaa. Toiminnan on oltava osallistujille maksutonta ja edistettävä osaltaan alueen hyvinvointia. Kumppanuustalo Hanna on päihteetön talo.

Vakiovuorojen hakuohjeet

Hakemuksen voi tehdä sähköisesti tai paperilla. Lomakkeita on saatavilla asukastaloista sekä netistä. Hakemus on lähetettävä 15.10.2018 mennessä.

Täytetty hakemus toimii perusteluna ja vakuutena sille, miksi tila on luovutettu juuri kyseisen toimijan käyttöön. Päätökset tilankäyttömahdollisuudesta ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse tai puhelimitse 1.11.2018.

Sähköinen hakemus (täytä ja lähetä verkossa)

Tulostettava hakemus (käsin täytettävä)

Hakemuksen voi palauttaa:

  • Asukastalojen henkilökunnalle 
  • Sähköpostin liitteenä osoitteeseen: stadin.asukastalot@hel.fi 
    (viestikenttään teksti: vakiovuorohakemus 2019) 
  • Postitse osoitteeseen: Tilavaraukset/Malmin toimintakeskus, PL 7971, 00099 Helsingin kaupunki.
  • Sähköisenä (linkki yllä)

 

Edellinen artikkeliTilavaraukset
Seuraava artikkeliAsukastalojen vakiovuorojen haku vuodelle 2019 on alkanut