Tule kokeilemaan afromusiikkia ja -tanssia!

Tervetuloa voimaantumaan musiikin parissa! Kulttuurikameleontit ry järjestää yhteistyössä Teatteri Origon kanssa kaksi matalan kynnyksen musiikkityöpajaa Kumppanuustalo Hannassa ma 18.11.2019.

Maanantaina 18.11.
– klo 17.30-18.15 Länsiafrikkalaisia rytmejä Djembe-rumputunnilla (Djomba Kourouma)
– klo 18.30-19.15 Afrotanssia live-säestyksellä (Lassina Ouattara, Djomba Kourouma)
– Infoa teatteriharrastuksesta (Ohjaaja Eeva Leinonen)

Työpajoihin ovat tervetulleita ihan kaikki musiikista, teatterista ja oman hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneet sekä marraskuun pimeyteen tylsistyneet. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Takaamme, että lähdet kotiin elinvoimaisena!

Työpajoissa tutustutaan länsiafrikkalaisiin rytmeihin djemberumpujen soiton, tanssiliikkeiden ja laulun avulla. Ohjaajina toimivat muusikko Djomba Kourouma (Guinea) ja muusikko Lassina Ouattara (Burkina Faso).

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta aihepiiristä, kaikki ovat tervetulleita mukaan! Pääpaino on hauskassa tekemisessä, elinvoiman vahvistamisessa syksyn pimeyttä vastaan sekä inspiraation ja luovuuden herättelyssä. Työpajoihin on vapaa pääsy.

Työpajat on tarkoitettu sekä aikuisille että nuorille.

Ilmoittautumiset su 17.11. mennessä: info@kulttuurikameleontit.com , jotta osataan varata tarpeeksi soittimia paikalle. Vinkkaa myös kaverille!

Työpajat järjestävät Kulttuurikameleontit ry ja Teatteri Origo verkostoineen ja ne on mahdollistanut Helsingin kaupunki.

Edellinen artikkeliRetki Mummodiskoon 8.11. (avoin kaikille)
Seuraava artikkeliAsunnonhakuryhmä Leijasalissa 19.11. klo 13-15