Tervetuloa Hannan viljelypalstolle!

Tule mukaan Hannan yhteisölliseen viljelypalstatoimintaan! Palstoilla saat kesän parhaat puolet irti, hyötyliikuntaakaan unohtamatta.

Lapinlahden palsta. Palsta sijaitsee meren äärellä entisen Lapinlahden sairaalan alueella. Viljely on luonnonmukaista viljelyä ja toimintaa seuraa sekä opastaa alueella Pro Lapinlahti ry, jolta Hannan palsta on vuokrattu. Pihliksen palsta. Hannalaiset toimivat yhteistyössä myös Pihlajamäen Rapakivenkujan palstaviljelijöiden kanssa.Palstat sijaitsevat Rapakivenkuja 9:ssa valkoisen autotallirivistön päädyssä. Paikalle pääsee helposti mm. busseilla 70 ja 71, joista Pihlajamäen koulujen pysäkki on lähinnä. Pysäkiltä on lyhyt kävelymatka palstalle.

Kesäisin palstoilla on tiedossa kitkemistä, kastelua ja auringonpaisteesta nauttimista, ja kesä huipentuu sadonkorjuujuhlaan. Palstoilla voidaan viljellä muun muassa tomaatteja, kurkkuja, perunoita, porkkanoita, sipuleita, lanttuja, punajuuria, retiisejä, kurpitsoja, raparpereita, mansikoita, yrttejä, kukkia ja marjapensaita. Palstojen antimia voit viedä pienissä määrin omaan käyttöösi.

Palstatoiminnassa ovat mukana vapaaehtoiset sekä Hannasta puutarha-apulaiset ja ohjaaja.

Lisätietoja palstatoiminnasta: Jaana Turpeinen Lähetä sähköpostia

Hannan uutisarkisto

Säätilanne

Helsinki
vähän pilviä
0.7 ° C
1.7 °
-0.7 °
73 %
6.7kmh
20 %
ti
1 °
ke
1 °
to
1 °
pe
0 °
la
-1 °